Hair care. De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen. Find out a bit more about Love

on Czech about De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen
Czech

on German about De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen
German

on English about De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen
English

on Spanish about De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen
Spanish

on French about De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen
French

on Greek about De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen
Greek

on Italian about De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen
Italian

on Dutch about De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen
Dutch

on Portuguese about De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen
Portuguese

on Swedish about De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen
SwedishDe overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen home page

Het haar is vreselijk persoonlijk, een verwarring van geheimzinnige vooroordelen.

Shana Alexander
De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen

 

 

Hair care. De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen.

 

 

 

 

De gezonde voorwaarde van het haar hangt, in belangrijke mate, van de opname van voldoende hoeveelheden essentiële voedingsmiddelen in het dagelijkse dieet af. Het haar wordt gemaakt van keratine, een proteïne, die omhoog de spijkers en de buitenlaag van onze huid ook maakt.

Één van de primaire oorzaak van haarverlies is een hoge hoeveelheid mannelijk hormoon, dihydrotestosterone (DHT) binnen de haarfollikel. DHT wordt geproduceerd uit testosteron in de prostate, diverse bijnieren, en scalp. Na een tijdspanne, veroorzaakt een overschotovervloed van DHT de haarfollikel om te degraderen en verkort de actieve fase van het haar.

De zakken van het silicium worden opgenomen onder een gebied van harige scalp en met zout water over een periode van zes weken geleidelijk aan opgeblazen. Dit veroorzaakt de behaarde huid om zich uit te rekken, waarbij de hoeveelheid behaarde scalp wordt verhoogd. Na het verwijderen van de zakken, wordt de uitgebreide haar dragende huid opgeheven en verplaatst naar een aangrenzend kaal gebied waar op een gelijkaardig met maat flard van scalp accijns is gelegd.

Voor mensen, is het haarverlies mannelijke patroonkaalheid. Ja, zijn er andere soorten haarverlies, met inbegrip van zeldzame voorwaarden zoals alopecia totalis en alopecia universalis, waar volledige scalp en het volledige lichaam, respectievelijk, volledig kale toe te schrijven aan een virale voorwaarde worden die onomkeerbaar is. Er is ook flardkaalheid, waarin het haar in flarden van scalp uitvalt. Dit wordt veroorzaakt door spanning of slechte voeding of ongunstige scalp voorwaarden. Maar het haar zal gewoonlijk terug groeien zodra de oorzaak is gerectificeerd.

Mannelijke patroonkaalheid die de voorwaarde verantwoordelijk voor meer dan 98% van al haarverlies bij mensen is. Het krijgt zijn naam van het patroon van haarverlies, dat uiteindelijk in een hoef van haar resulteert die op de kanten en de rug van het hoofd verblijft, terwijl de bovenkant van het hoofd volledig kaal is. Sommige mensen beginnen met MPB door het haar in hun haarscheurtje te verliezen. Anderen beginnen in de kroon.

Het belangrijkste verschil in androgeen het haarverlies van vrouwen van mens (allebei zijn verwant hormoon) is dat de vrouwen neigen om het verdunnen te ervaren die in geen bepaald patroon of deel van scalp voorkomt. In tegenstelling tot mensen, kan scalp niet eigenlijk totaal van haar worden beroofd, enkel dun aan het punt waar scalp zichtbaar is. Als mensen, echter, is het resulterende haarverlies over het algemeen onomkeerbaar.

De doeltreffendheid van medicijnen die worden gebruikt om alopecia te behandelen hangt van de oorzaak van haarverlies, omvang van het verlies en individuele reactie af. Over het algemeen, is de behandeling minder efficiënt voor uitgebreidere gevallen van haarverlies.

Minoxidil (Rogaine). Dit medicijn wordt over de toonbank goedgekeurd voor de behandeling van androgenetic alopecia en alopecia areata. Minoxidil is een vloeistof die u in uw scalp tweemaal dagelijks aan regrowhaar en wrijft om verder verlies te verhinderen. Sommige mensen ervaren wat haarhernieuwde groei of een langzamer tarief haarverlies of allebei. Minoxidil is beschikbaar in een 2 percentenoplossing en in een 5 percentenoplossing.

Finasteride (Propecia). Dit voorschriftmedicijn wordt om mannelijk-patroonkaalheid te behandelen genomen dagelijks in pillenvorm. Vele mensen die finasteride nemen ervaren het vertragen van haarverlies, en sommigen kunnen wat nieuwe haargroei tonen. De positieve resultaten kunnen verscheidene maanden vergen. Finasteride werkt door de omzetting van testosteron in dihydrotestosterone (DHT) te remmen, een hormoon dat haarfollikels krimpt en een belangrijke factor in mannelijk haarverlies is. De zeldzame bijwerkingen van finasteride omvatten verminderde geslachtsaandrijving en seksuele functie. Zoals met minoxidil op, houden de voordelen van finasteride als u ophoudt gebruikend het.

De overplanting van het haar is ver van de dagen van „haarstoppen“ gekomen en tevredenstellen, natuurlijk resultaat is nu routine. Het is een uitstekende optie voor behandeling van erfelijk haarverlies in vele mannen en vrouwen.

De overplanting van het haar verwijst naar de chirurgische beweging van permanent haar met zijn wortels aan een gebied van kale of balding huid. De overplanting van het haar is een efficiënte en permanente oplossing voor haarverlies.

De overplanting van het haar is een chirurgische modaliteit die voor de correctie die van androgene alopecia wordt gebruikt, alopecia, en andere oorzaken van permanente alopecia met littekens bedekt.

De overplanting van het haar wordt gedaan onder lokale anesthesie als poliklinische patiëntprocedure. Het haar en de follikels worden verwijderd uit het „donorgebied“ van permanent haar langs de rug en de kanten van het hoofd. Dit gebied wordt onmiddellijk gecamoufleerd door het omringende haar.

In de handen van goedgetrainde en ervaren artsen, en het gebruiken van nieuwere technieken met kleinere enten, groeit het haar in de juiste richting met een bevederd haarscheurtje, en een hoogst esthetisch resultaat.

De vrouwen met het gelokaliseerde verdunnen op de bovenkant van hun hoofden of het verdunnen rond de tempels maken vaak goede kandidaten voor haaroverplanting. Voorafgaand aan evaluatie voor haaroverplanting, is het belangrijk voor vrouwen om uw verdunnend haar met dermatologist te bespreken en/of is de endocrinoloog om daar ervoor te zorgen geen andere te behandelen reden voor het haarverlies.

De overplanting van het haar kan zowel op patiënten worden gedaan met geavanceerde kaalheid als vroeger het verdunnen. De nieuwere behandelingen voor mannen zoals Propecia of voor zowel mannen als vrouwen, zoals Rogaine zouden eveneens vooral in patiënten moeten worden overwogen met beduidend vroeger het verdunnen van als deze vaak langzame medicijnen de vooruitgang van haarverlies. In het algemeen, wordt de haaroverplanting niet overwogen voor patiënten jonger dan hun medio jaren '20 wegens moeilijkheid in het voorspellen van uiteindelijke omvang van haarverlies.

Vele vrouwen vandaag zijn pro-actief over het streven van haar naar overplanting. Zij zijn onwillig om haarverlies als onvermijdelijk feit van het leven goed te keuren. Scalp het haar is een belangrijke component van het project van beeldvrouwen aan de wereld en zij wensen om haar geen verlies te hebben aan dat beeld afbreuk doen.

Het verlies van het haar is „geen onvermijdelijk ouder teken van het krijgen“. Men heeft in studies gerapporteerd dat ongeveer 80% van vrouwen één of andere graad van haarverlies vóór menopause ervaren. Veel van dit haarverlies heeft een erfelijk basis-vrouwelijk verlies van het patroonhaar.

Of de haaroverplanting een haalbare optie voor een vrouw met mild is om haarverlies te matigen is een vraag die door nauw overleg tussen de vrouw en de de restauratiespecialist van het artsenhaar moet worden beantwoord. In die bepaling de medische geschiedenis van de patiënt, geschiedenis de medische van het haarverlies zal gaan, familie en de geschiedenis van het haarverlies, fysiek onderzoek, scalp onderzoek en laboratoriumtests zoals die door andere onderzoeksresultaten worden vermeld.

Vele mensen (verkeerd) zullen een handvol van shampoo op hun hoofd laten vallen en zullen het dan weg spoelen. De shampoo moet door elk van uw haar, evenals scalp en het haarscheurtje worden gewerkt.

Merkte u dat op wanneer vaak vari�ërt u shampoo uw haar de hoeveelheid schuim? Gewoonlijk, het meer schuim hebt u, de minder opbouw u op uw haar hebt. Het is ook belangrijk de shampoo uit volledig om te spoelen om om het even welke overblijvende detergentia – te elimineren zij de haarschacht en scalp kunnen beschadigen.

Het correcte gebruik van veredelingsmiddelen die lichte proteïnen, zoals de gehydroliseerde proteïnen van de menselijk haarkeratine bevatten, kan helpen uw haar versterken. Een goed veredelingsmiddel met deze proteïnen kan de haarschacht gemakkelijk doordringen om voedingsmiddelen bij te vullen. Deze proteïnen kunnen gespleten einden ook herstellen. De gespleten einden ontwikkelen zich nadat van de beschermende opperhuid vanaf het eind van haarvezels als resultaat van ruwe chemische producten of zelfs het krachtige borstelen is ontdaan.

De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen. Hair care.


Het interpreteren van de definitie

Alopecia Areata


De overplanting van het haar


Het verlies van het haar


Proteïne


Ringworm


Schildklier


Alopecia


Biotine


Enten


Follikels


Hormoon


Kaalheid


Scalp


Spanning


Testosteron


Find out a bit more about Love


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Hair care genoemd De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Hair care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Hair care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 World Disability Association, Hair care area.