Antidepressants. Het leren over bezorgdheid. Find out a bit more about Love

on Czech about Het leren over bezorgdheid
Czech

on German about Het leren over bezorgdheid
German

on English about Het leren over bezorgdheid
English

on Spanish about Het leren over bezorgdheid
Spanish

on French about Het leren over bezorgdheid
French

on Greek about Het leren over bezorgdheid
Greek

on Italian about Het leren over bezorgdheid
Italian

on Dutch about Het leren over bezorgdheid
Dutch

on Portuguese about Het leren over bezorgdheid
Portuguese

on Swedish about Het leren over bezorgdheid
SwedishHet leren over bezorgdheid home page

Vandaag is morgen die wij ons over yesterday gemaakt ebben=.

Onbekende auteur

 

 
Het leren over bezorgdheid

 

 

 

 

Antidepressants. Het leren over bezorgdheid.

De wanorde van de bezorgdheid is ernstige medische ziekten die ongeveer 19 miljoen Amerikaanse volwassenen beïnvloeden. Deze wanorde vult het leven van mensen met overweldigende bezorgdheid en vrees. In tegenstelling tot de vrij milde, korte bezorgdheid die door een zware gebeurtenis zoals een bedrijfspresentatie wordt veroorzaakt of een eerste datum, is de bezorgdheidswanorde chronisch, relentless, en kan groeien als progressief slechter behandeld niet.

Zowel verzenden de vrees als de bezorgdheid signalen door het lichaam die alle systemen voor mogelijk gevaar voorbereiden. De hormonen, zoals adrenaline en catecholamine, worden vrijgegeven in wat „strijd of vlucht“ reactie genoemd geworden is. De plotselinge verhoging van hormoonniveaus versnelt het hart en verhoogt de hoeveelheid bloed dat wordt gepompt. Tezelfdertijd halen de spieren aan, verhogend de capaciteit van het individu om van gevaar te vechten of te vluchten. De intensiteit van deze fysiologische reacties vari�ërt al naar gelang de ernst van de gebeurtenis of dacht dat gevonkt de emotie, de sterkte van de de vrees of bezorgdheid van het individu, en zijn of haar vroegere ervaring en genetische makeup.

Duizenden wetenschappelijke studies in de loop van de afgelopen verscheidene jaren tonen aan dat de hoge bloeddruk, de zweren, de migrainehoofdpijnen, de slagen, het alcoholisme, de depressie, de woede, de moeheid, de drugverslaving en veel andere medische voorwaarden aan de gevolgen op lange termijn van spanning vaak toe te schrijven zijn.

De ongebreidelde bezorgdheid kan tot om het even welk van verscheidene emotionele wanorde leiden, allen gekenmerkt door een onplezierige en overweldigende geestelijke spanning zonder duidelijke identificeerbare oorzaak. Terwijl de meeste mensen met bezorgdheidswanorde zich volledig ervan bewust zijn dat hun gedachten en gedrag irrationeel en ongepast zijn, geeft dit inzicht hen geen hulp in het controleren van hun symptomen.

De wanorde van de bezorgdheid is verrassend frequent, en beïnvloedt meer Amerikanen dan een andere emotionele wanorde. Zij zijn gemeenschappelijker dan depressie, manic depressie, of misbruik van alcohol en andere substanties. Volgens de Amerikaanse Psychiatrische Vereniging, terwijl de depressieve wanorde één persoon in 20 beïnvloedt, lijdt één in 12 aan een bezorgdheidswanorde. Omdat de consumenten en de artsen op bezorgdheidswanorde dan andere emotionele problemen minder afgestemd zijn, gaat deze wanorde vaak niet erkend. Dit is ongelukkig, omdat de meeste gevallen van bezorgdheid kunnen met succes worden behandeld. In feite, wordt de bezorgdheidswanorde beschouwd als van alle emotionele problemen het meest te behandelen.

De deskundigen hebben nog om met de worteloorzaak van bezorgdheidswanorde akkoord te gaan. In feite, staan de meesten toe dat verscheidene factoren bij het werk in elk geval kunnen zijn.

De biochemische theorie stelt voor dat de biologische onevenwichtigheid, misschien onder de neurotransmitters in de hersenen, de primaire oorzaak van bezorgdheidswanorde kan zijn. In één studie de onderzoekers konden namelijk een paniekaanval eenvoudig teweegbrengen in sommige mensen door bepaalde chemische producten te gieten. Vele wetenschappers betrokken bij bezorgdheidsonderzoek debatteren nu dat de verbeterende biochemische onevenwichtigheid met medicijn het eerste doel van behandeling zou moeten zijn. Andere studies suggereren dat de biochemische veranderingen ook door de psychologische en gedragsveranderingen kunnen worden bereikt die door psychotherapy worden veroorzaakt.

Er is weinig twijfel dat al ons gedachten en gevoel in transmissies tussen zenuwcellen in de hersenen wortel worden geschoten. Deze signalen worden van cel aan cel door chemische neurotransmitters overgegaan die bij de synaps (uiterst klein hiaat) worden vrijgegeven tussen één cel en volgende.

De efficiënte behandelingen voor elk van de bezorgdheidswanorde zijn ontwikkeld door onderzoek. In het algemeen, zijn twee soorten behandeling beschikbaar voor een bezorgdheidswanorde — - medicijn en specifieke soorten psychotherapy (soms genoemd „besprekingstherapie“). Beide benaderingen kunnen voor de meeste wanorde efficiënt zijn. De keus van één of andere, of allebei, hangen van de van de arts voorkeur van de patiënt en, en ook van de bijzondere bezorgdheidswanorde af. Bijvoorbeeld, slechts is psychotherapy gevonden voor specifieke fobieën efficiënt. Wanneer het kiezen van een therapeut, zou u moeten te weten komen of de medicijnen indien nodig beschikbaar zullen zijn.

Wanneer u behandeling voor een bezorgdheidswanorde ondergaat, zult u en uw arts of therapeut als groep samenwerken. Samen, zult u proberen om de benadering te vinden die voor u best is. Als één behandeling niet werkt, zijn de kansen goed dat een andere men zal. En de nieuwe behandelingen worden voortdurend ontwikkeld door onderzoek. Zo geef geen hoop op.

De psychofarmacologie, de behandeling van psychiatrische wanorde en de emotionele nood met medicijn, hebben zich in de loop van de laatste vijftig jaar ontwikkeld, aangezien ons begrip van de werkingen van de hersenen in verfijning is gestegen. Wanneer het medicijn voor geestelijke en emotionele ziekte wordt voorgeschreven, het frequentste doel is het chemische evenwicht binnen de hersenen te herstellen, daardoor herstellend evenwicht aan het volledige systeem. Bepaalde drugs functioneren om bepaalde symptomen, zoals te richten wanneer de kalmerende middelen voor slapeloosheid worden voorgeschreven. De medicijnen kunnen aan langzame ziekteprocessen, zoals werken wanneer het anti-oxyderend worden gebruikt om Alzheimer te behandelen. Nog controleren andere drugs het hunkeren naar en houden ander problematisch gedrag, zoals genomen aan controlealcoholisme in bedwang.

Hoewel er talrijke chemische producten zijn die essentiële functies binnen de hersenen uitoefenen, schijnen drie basischemische producten, of de neurotransmitters, het kritiekst in het regelen van dit proces en het handhaven van evenwicht: serotonine, die met bezorgdheid, depressie, en agressie verwant is; dopamine, die werkelijkheidswaarneming en aangename ervaringen beïnvloedt; en norepinephrine, die aandacht, concentratie, en stemming beïnvloedt.

Het leren over bezorgdheid. Antidepressants.


Termen het interpreteren

Bezorgdheid


De wanorde van de bezorgdheid


Vrees


Depressie


Geestelijke gezondheid


Spanning


Find out a bit more about Love


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Antidepressants genoemd Het leren over bezorgdheid is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Antidepressants. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Antidepressants aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 World Disability Association, Antidepressants area.