Σύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος. Συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Φάρμακα Seaching στο διαδίκτυο. Find out a bit more about Love.

on Czech about Σύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος. Συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Φάρμακα Seaching στο διαδίκτυο.
Czech

on German about Σύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος. Συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Φάρμακα Seaching στο διαδίκτυο.
German

on English about Σύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος. Συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Φάρμακα Seaching στο διαδίκτυο.
English

on Spanish about Σύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος. Συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Φάρμακα Seaching στο διαδίκτυο.
Spanish

on French about Σύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος. Συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Φάρμακα Seaching στο διαδίκτυο.
French

on Greek about Σύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος. Συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Φάρμακα Seaching στο διαδίκτυο.
Greek

on Italian about Σύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος. Συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Φάρμακα Seaching στο διαδίκτυο.
Italian

on Dutch about Σύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος. Συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Φάρμακα Seaching στο διαδίκτυο.
Dutch

on Portuguese about Σύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος. Συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Φάρμακα Seaching στο διαδίκτυο.
Portuguese

on Swedish about Σύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος. Συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Φάρμακα Seaching στο διαδίκτυο.
Swedish

 

 

Διαχειριστείτε την υγεία


Σύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος

Σύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος

Το μαστοφόρο δέρμα περιέχει συχνά τις τρίχες, το οποίο στην ικανοποιητική πυκνότητα καλείται γούνα. Η τρίχα χρησιμεύει κυρίως να αυξήσει τη μόνωση που το δέρμα παρέχει, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως δευτεροβάθμιο σεξουαλικό χαρακτηριστικό ή ως η κάλυψη. Σε μερικά ζώα το δέρμα είναι πολύ σκληρό και παχύ, και μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία για να δημιουργήσει το δέρμα. Τα ερπετά και τα ψάρια έχουν τις σκληρές προστατευτικές κλίμακες στο δέρμα τους για την προστασία, και τα πουλιά έχουν τα σκληρά φτερά, όλα φιαγμένα από σκληρές ß-κερατίνες. Το αμφίβιο δέρμα δεν είναι ένα ισχυρό εμπόδιο στη μετάβαση των χημικών ουσιών. Μια συνεδρίαση βατράχων σε μια λύση αναισθητικού θα πάει γρήγορα στον ύπνο.

Τα hypodermis δεν είναι μέρος του δέρματος, και βρίσκονται κάτω από dermis. Ο σκοπός του είναι να συνδέσει το δέρμα με το ελλοχεύοντες κόκκαλο και το μυ καθώς επίσης και παρέχοντας το τα σκάφη αίματος και τα νεύρα. Αποτελείται από το χαλαρούς συνδετικό ιστό και την ελαστίνη. Οι κύριοι τύποι κυττάρων είναι ινοβλάστεις, μακρόφαγα και adipocytes (τα hypodermis περιέχουν 50% του λίπους σωμάτων). Το λίπος χρησιμεύει ως να γεμίσει και η μόνωση για το σώμα.

Το ξηρό δέρμα είναι πολύ κοινό, ειδικά με την ηλικία. Το παλαιότερο δέρμα έχει λιγότερους να ιδρώσουν και τους αδένες πετρελαίου από το νεώτερο δέρμα. Το ξηρό δέρμα μπορεί να προκληθεί από τα συχνά λουτρά, ορισμένα καλλυντικά ή φάρμακα. Αλλά οποιοσδήποτε η αιτία, υπάρχουν τρόποι να ανακουφιστεί το itchiness που συνδέεται με την. Αποφύγετε τα σκληρά σαπούνια κατά τη λούσιμο, και εάν είναι δυνατόν, ελαττώστε τον αριθμό λουτρών ή ντους κάθε εβδομάδα. Ένα λουτρό σφουγγαριών με το θερμό ύδωρ μπορεί να βοηθήσει να καθαρίσει και να αναβιώσει το δέρμα χωρίς γδύσιμο του δέρματος των πολύτιμων moisturizers του.

Γιατί είναι ότι σχεδόν ο καθένας στη μεσαία τάξη στα ανώτερα επίπεδα demographics σε οποιαδήποτε χώρα ανησυχεί για να πάρει τις ρυτίδες; Ίσως είναι ο φόβος παλαιός ή παλαιό, ή η επιθυμία να φανεί κοινωνικά αποδεκτή, ή ακριβώς σαφής ματαιοδοξία. Όλοι έχουμε τους λόγους μας. Αλλά οποιοσδήποτε είναι, ο καθένας είναι ενωμένος στην επιθυμία να λυθεί αυτό το παλαιό πρόβλημα ηλικίας. Εντούτοις, κατά πρώτο λόγο, έχουμε ακόμη και οποιαδήποτε ιδέα για το ποιο προκαλεί πραγματικά αυτές τις φοβησμένες ρυτίδες; Είναι ιδιαίτερα πιθανό ότι όχι. Ο σημαντικότερος παράγοντας στην εύρεση μιας λύσης σε οποιοδήποτε πρόβλημα ανακαλύπτει την πρωταρχική αιτία από το.

τον διαβάστε

Συμπτώματα της εμμηνόπαυσης

Συμπτώματα της εμμηνόπαυσης

Για τις περισσότερες γυναίκες, η εμμηνόπαυση είναι μια κανονική διαδικασία. Εάν μια γυναίκα έχει αφαιρέσει τις ωοθήκες της από τη χειρουργική επέμβαση ή είχε τη ζημία στις ωοθήκες της για άλλους λόγους, όπως η θεραπεία ακτινοβολίας, μπορεί να γίνει menopausal από εκείνη την διαδικασία.

Μια καυτή λάμψη είναι ένα συναίσθημα που περιγράφεται ως ξαφνικά καυτή, ξεπλυμένος και ανήσυχος, ειδικά στο πρόσωπο και το λαιμό. Οι καυτές λάμψεις έρχονται στις εκρήξεις ή τις εκροές που διαρκούν συνήθως μερικά δευτερόλεπτα σε λεπτά. Προκαλούνται από τις αλλαγές στα σκάφη αίματος τρόπων χαλαρώνουν και συμβάλλονται και συσχετίζονται πιθανά με τις αλλαγές στα επίπεδα οιστρογόνου μιας γυναίκας.

Σαν πτώση επιπέδων οιστρογόνου, η φυσική μείωση λιπαντικών του κόλπου. Η επένδυση του κόλπου γίνεται βαθμιαία λεπτύτερη και λιγότερο ελαστική (λιγότερο ικανός να τεντώσει). Αυτές οι αλλαγές μπορούν να αναγκάσουν το φύλο για να είναι ανήσυχο ή επίπονο. Μπορούν επίσης να οδηγήσουν στην ανάφλεξη στον κόλπο γνωστό ως ατροφικό vaginitis. Αυτές οι αλλαγές μπορούν να καταστήσουν μια γυναίκα πιθανότερη να αναπτύξει τις κολπικές μολύνσεις από τις μολύνσεις ζύμης ή βακτηριακό overgrowth και ουρικών κομματιών.

Μερικές γυναίκες εκθέτουν την οξυθυμία ή άλλες αλλαγές διάθεσης. Η οξυθυμία προκαλείται συνήθως από το φτωχό ύπνο ως αποτέλεσμα των νυχτερινών καυτών λάμψεων. Διάφορες γυναίκες, εντούτοις, δεν αισθάνονται οξύθυμες.

Διάφορα φάρμακα χρησιμοποιούνται για να μεταχειριστούν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Ο τύπος φαρμάκου που απαιτείται είναι μια περίπλοκη απόφαση και κάθε γυναίκα πρέπει να συζητήσει το ζήτημα με το γιατρό της. Η επεξεργασία θα εξαρτηθεί από ποια συμπτώματα είναι τα ενοχλητικότερα και πόσο ενοχλητικά είναι.

τον διαβάστε

Φάρμακα Seaching στο διαδίκτυο

Φάρμακα Seaching στο διαδίκτυο

Κατ' αρχάς, είναι σημαντικό να εξεταστεί προσεκτικά η πηγή πληροφοριών και έπειτα να συζητηθούν οι πληροφορίες που βρίσκετε με τον επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψής σας. Αυτές οι ερωταποκρίσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να καθορίσετε εάν οι πληροφορίες υγείας που βρίσκετε στο διαδίκτυο ή λαμβάνετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από έναν ιστοχώρο είναι πιθανό να είναι αξιόπιστες.

Σιγουρευτείτε ότι η περιοχή απαιτεί μια συνταγή και έχει έναν φαρμακοποιό διαθέσιμο για τις ερωτήσεις.

Πρέπει πάντα να δώσετε προσοχή στο πώς αισθάνεστε σημειώστε οποιεσδήποτε αλλαγές. Γράψτε κάτω τις αλλαγές έτσι ώστε μπορείτε να θυμηθείτε να πείτε στο γιατρό σας, το φαρμακοποιό, ή άλλο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης.

τον διαβάστε

 

 

Read our other articles:
Find out a bit more about Love

Sitemap© Copyright 2007 World Disability Association.