Weight loss. Naturligt växt- bantar pills hoodia som stoppar aptiten. Hoodia. Find out a bit more about Love

on Czech about Naturligt växt- bantar pills hoodia som stoppar aptiten
Czech

on German about Naturligt växt- bantar pills hoodia som stoppar aptiten
German

on English about Naturligt växt- bantar pills hoodia som stoppar aptiten
English

on Spanish about Naturligt växt- bantar pills hoodia som stoppar aptiten
Spanish

on French about Naturligt växt- bantar pills hoodia som stoppar aptiten
French

on Greek about Naturligt växt- bantar pills hoodia som stoppar aptiten
Greek

on Italian about Naturligt växt- bantar pills hoodia som stoppar aptiten
Italian

on Dutch about Naturligt växt- bantar pills hoodia som stoppar aptiten
Dutch

on Portuguese about Naturligt växt- bantar pills hoodia som stoppar aptiten
Portuguese

on Swedish about Naturligt växt- bantar pills hoodia som stoppar aptiten
SwedishNaturligt växt- bantar pills hoodia som stoppar aptiten home page

Om du kunde vända av din hunger, kunde du förlora väger, utan att behöva militär disciplin.

Mikrofon Adams
Naturligt växt- bantar pills hoodia som stoppar aptiten

 

 

 

 

 

 

Hoodia. Naturligt växt- bantar pills hoodia som stoppar aptiten.

Är vad den Hoodia gordoniien?

Hoodia är ett suckulent botaniskt och är delen av genusen: Trichocaulon och hör hemma till efternamn: Asclepiadaceae. Det finns ungefärligt tjugo växter inom den Hoodia genusen familj, emellertid är Hoodia Gordonii den unika växten som sydafrikanska San-obygdsbor har använt för utvecklingar att uthärda långa jaktexpeditioner.

Hoodia Gordonii upptäcktes och användes av San-stammen från Kalaharien, Sydafrika, efter förhistoriska tider. De tuggade den bittra Hoodia växten två gånger en dag för att dämpa hunger, och att törsta under lång jakt snubblar. Denna växt innehåller mirakelmolekylen p57 som översattes för en tid sedan in i en fetmabot.
Är alla Hoodia produkter samma?

Den rena Hoodiaen, som innehåller suppressant kvaliteter för aptit, är endast fullvuxen i en specifik region i Sydafrika. Om Hoodiaen är från Kina, medföljs USA eller någon annan världsdel och inte av ett sydafrikanskt regerings- certifikat av äkthet, är produkten underlägsen och ineffektiv.

Hoodia Gordonii är en växt - en avlövad suckulent. Inte en kaktus nor en ört. I Sydafrika Hoodia klassificeras Gordonii som ett livsmedel, som är vittnesbörden till hur kassaskåpet produkten är egentligen.

All över världen, är folket pröva till köphoodiaen, och det finns precis inte nog tillförsel som omkring går. De suckulenta odlarna har torkats ut. Kärna urfamiljeförsörjarna har faktiskt inget lämnat inventarium. Och sedan hoodiaen tar mer än sex år för att växa till plockninghöjd, går det att fortsätta för att vara en stor hoodiabrist till 2010 åtminstone, kanske det okända.

Hoodia är också bekant vid trädgårdsnäringexperter som vara extremt svår att odla i fångenskap. Växterna ruttnar lätt, och de ska för att inte växa i stamgäst smutsar -- de behöver sandigt smutsar med utmärkt dränering. Också att göra saker även svårare, pollineras dessa växter inte av bin, dem pollineras av flugor. För att tilldra flugorna, sänder ut deras blom en stark motbjudande lukt som luktar ett likt lott ruttna kött.
Hoodia växtintyg

Tacka dig, den understödjaHoodia Gordonii sändningen ankom igår April 4, 2005. För resten är Hoodia funktionsdugligt mycket väl I borttappada 12 pund eller (5.5 kg) i 2 månader. Inte dramatiskt utan därefter förlora igen väga är långsamt det bäst långt som går. På denna arrangera mig betalar inte uppmärksamhet till kolhydrat, fett, sockrar, och annat bantar modeflugor. Hälsningar - G D B (USA)
Weight loss. Naturligt växt- bantar pills hoodia som stoppar aptiten.
Find out a bit more about Love


 

 Sitemap

Information på denna namngav rengöringsduksida Naturligt växt- bantar pills hoodia som stoppar aptiten och släkt till Hoodia, Weight loss ges för informativt ämnar endast och är inte en ersättning för yrkesmässig medicinsk rådgivning. Du bör inte använda informationen på denna webbplats för diagnostisering, eller behandla en läkarundersökning eller vård- villkora av Hoodia eller Weight loss. Om du har eller misstänker dig har ett medicinskt problem, kontakta prompt din yrkesmässiga sjukvårdfamiljeförsörjare. Tala till ditt manipulerar, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 World Disability Association, Weight loss area.