Pharmacy today. Έρευνα κάποιας ιατρικής;. Online pharmacy. Find out a bit more about Love

on Czech about Έρευνα κάποιας ιατρικής;
Czech

on German about Έρευνα κάποιας ιατρικής;
German

on English about Έρευνα κάποιας ιατρικής;
English

on Spanish about Έρευνα κάποιας ιατρικής;
Spanish

on French about Έρευνα κάποιας ιατρικής;
French

on Greek about Έρευνα κάποιας ιατρικής;
Greek

on Italian about Έρευνα κάποιας ιατρικής;
Italian

on Dutch about Έρευνα κάποιας ιατρικής;
Dutch

on Portuguese about Έρευνα κάποιας ιατρικής;
Portuguese

on Swedish about Έρευνα κάποιας ιατρικής;
SwedishΈρευνα κάποιας ιατρικής; home page

 

 

 
Έρευνα κάποιας ιατρικής;

 

 

 

 

Online pharmacy. Έρευνα κάποιας ιατρικής;.

Αγορά της ιατρικής συνταγών μέσω Διαδικτύου

Το Διαδίκτυο έχει αλλάξει τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και ψωνίζουμε. Η αύξηση του Διαδικτύου το έχει καταστήσει πιθανό να συγκρίνει τις τιμές και να αγοράσει τα προϊόντα χωρίς πάντα να αφήσει το σπίτι. Αλλά όταν να αγοράσει την ιατρική on-line, είναι σημαντικό να είναι πολύ προσεκτικό. Μερικοί ιστοχώροι πωλούν την ιατρική που μπορεί να μην είναι ασφαλής να χρησιμοποιήσει και θα μπορούσε να βάλει την υγεία σας σε κίνδυνο.

Κατ' αρχάς, είναι σημαντικό να εξεταστεί προσεκτικά η πηγή πληροφοριών και έπειτα να συζητηθούν οι πληροφορίες που βρίσκετε με τον επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψής σας. Αυτές οι ερωταποκρίσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να καθορίσετε εάν οι πληροφορίες υγείας που βρίσκετε στο διαδίκτυο ή λαμβάνετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από έναν ιστοχώρο είναι πιθανό να είναι αξιόπιστες.

Τα φάρμακα που πώλησαν on-line μπορούν να είναι πλαστά (πλαστογραφία ή «copycat» φάρμακα) μπορέστε να είστε πάρα πολύ ισχυρός ή πάρα πολύ αδύνατος, ή να έχετε τα επικίνδυνα συστατικά, ή έχει λήξει (είναι ξεπερασμένος), ή δεν έχει εγκριθεί ή έχει ελεγχθεί για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τα μη-ασφαλή πρότυπα, ή μη ασφαλής να χρησιμοποιήσει με άλλα ιατρική ή προϊόντα που χρησιμοποιείτε.

Σιγουρευτείτε ότι η περιοχή απαιτεί μια συνταγή και έχει έναν φαρμακοποιό διαθέσιμο για τις ερωτήσεις.
Κατανόηση των φαρμάκων σας

Αν και τα φάρμακα μπορούν να καταστήσουν σας την αίσθηση καλύτερη και να σας βοηθήσουν να πάρετε καλά, είναι σημαντικό να είναι γνωστό ότι όλα τα φάρμακα, και συνταγή και εξωχρηματιστηριακός, έχουν τους κινδύνους καθώς επίσης και τα οφέλη.

Πρίν χρησιμοποιεί οποιαδήποτε ιατρική--όπως με πολλά πράγματα που κάνετε καθημερινά--πρέπει να σκεφτείτε μέσω των οφελών και των κινδύνων προκειμένου να γίνει η καλύτερη επιλογή για σας.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι κινδύνων από τη χρήση ιατρικής: a) Η δυνατότητα μιας επιβλαβούς αλληλεπίδρασης μεταξύ της ιατρικής και τροφίμων, ενός ποτού, διαιτητικού ενός συμπληρώματος (συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών και των herbals), ή μιας άλλης ιατρικής. Οι συνδυασμοί οποιαδήποτε από αυτά τα προϊόντα θα μπορούσαν να αυξήσουν την πιθανότητα ότι μπορούν να υπάρξουν αλληλεπιδράσεις. b) Η πιθανότητα που η ιατρική μπορεί να μην λειτουργήσει όπως αναμένεται. c) Η δυνατότητα ότι η ιατρική μπορεί να προκαλέσει τα πρόσθετα προβλήματα.

Για να ληφθούν τα οφέλη σε ένα αυτοκίνητο, σκέφτεστε μέσω των κινδύνων. Εξετάζετε τον όρο του αυτοκινήτου σας και του δρόμου, για παράδειγμα, πρίν αποφασίζετε να γίνει εκείνο το ταξίδι στο κατάστημα.

Το ίδιο πράγμα είναι αληθινό πρίν χρησιμοποιεί οποιαδήποτε ιατρική. Κάθε επιλογή για να πάρει μια ιατρική περιλαμβάνει τη σκέψη μέσω των χρήσιμων αποτελεσμάτων καθώς επίσης και των πιθανών ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων.

Τα σημαντικά πράγματα είναι λένε στο γιατρό σας για οποιεσδήποτε αλλεργίες ή ευαισθησίες που μπορείτε να έχετε. Πέστε για τίποτα που θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις στη δυνατότητά σας να πάρετε τα φάρμακα, όπως η δυσκολία που καταπίνει ή που θυμάται να τους πάρει.

Πριν τη χρήση μια ιατρική σιγουρεύεται ότι καταλαβαίνετε τις κατευθύνσεις ρωτήστε το γιατρό σας εάν έχετε τις ερωτήσεις ή τις ανησυχίες. Πάντα διπλός έλεγχος ότι έχετε τη σωστή ιατρική.

Διαβάστε και ακολουθήστε τις κατευθύνσεις στην ετικέτα και τις κατευθύνσεις από το γιατρό σας, το φαρμακοποιό, ή άλλο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης. Εάν σταματάτε την ιατρική ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε την ιατρική διαφορετικά από κατευθυνμένη, συσκεφτείτε με τον επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψής σας.

Ρωτήστε το γιατρό σας πάντα εάν υπάρχουν αλληλεπιδράσεις με οποιαδήποτε άλλαδήποτε φάρμακα ή διαιτητικά συμπληρώματα (συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών ή των βοτανικών συμπληρωμάτων), ποτά, ή τα τρόφιμα. Χρησιμοποιήστε το ίδιο φαρμακείο για τις όλες ανάγκες ιατρικής σας, όποτε είναι δυνατόν.

Πρέπει πάντα να δώσετε προσοχή στο πώς αισθάνεστε σημειώστε οποιεσδήποτε αλλαγές. Γράψτε κάτω τις αλλαγές έτσι ώστε μπορείτε να θυμηθείτε να πείτε στο γιατρό σας, το φαρμακοποιό, ή άλλο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης.
Pharmacy today. Έρευνα κάποιας ιατρικής;.
Find out a bit more about Love


 

 Sitemap

Πληροφορίες για αυτή η ιστοσελίδας που ονομάζεται Έρευνα κάποιας ιατρικής; και σχετικός με Online pharmacy, Pharmacy today παρέχεται για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν είναι υποκατάστατο των επαγγελματικών ιατρικών συμβουλών. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για αυτόν τον ιστοχώρο για τη διάγνωση ή τη μεταχείρηση μιας ιατρικής ή συνθήκης υγιεινής Online pharmacy ή Pharmacy today. Εάν έχετε ή υποψιάζεστε έχετε ένα ιατρικό πρόβλημα, αμέσως επαφή ο επαγγελματικός προμηθευτής υγειονομικής περίθαλψής σας. Συζήτηση στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 World Disability Association, Pharmacy today area.