Skin care. Recept för att åldras beautifully. Find out a bit more about Love

on Czech about Recept för att åldras beautifully
Czech

on German about Recept för att åldras beautifully
German

on English about Recept för att åldras beautifully
English

on Spanish about Recept för att åldras beautifully
Spanish

on French about Recept för att åldras beautifully
French

on Greek about Recept för att åldras beautifully
Greek

on Italian about Recept för att åldras beautifully
Italian

on Dutch about Recept för att åldras beautifully
Dutch

on Portuguese about Recept för att åldras beautifully
Portuguese

on Swedish about Recept för att åldras beautifully
SwedishRecept för att åldras beautifully home page

Gamlingen är inte så dåligan, när du betraktar alternativet.

Maurice Chevalier

 

 
Recept för att åldras beautifully

Skin care. Recept för att åldras beautifully.

 

 

 

 

Flå är ett organ av det integumentary systemet som komponeras av ett lagrar av silkespapper som skyddar bakomliggande muskler och organ i zootomy och dermatologi. Som ha kontakt med omgivningen leker det den viktigaste rollen, i skydd mot pathogens. Dess annat huvudsakligt fungerar är isolerings- och temperaturregleringen, förnimmelsen och vitamin D och b-syntes.

Flå har pigmentation, provided vid melanocytes, som absorberar någon av den potentiellt farliga utstrålningen i solljus. Det innehåller också DNA reparerar enzym som omvända UV skador och folk, som saknar, generna för dessa enzym lider hög frekvens av flår cancer. En bildar huvudsakligen producerat av UV ljus elakartad melanom, är bestämt invasive och att orsaka den till spridning snabbt och kan ofta vara dödlig. Människan flår pigmentation varierar bland befolkningar i ett slå sätt. Detta har ledde ibland till klassifikationen av folk på basen av flår färgar. Se att artikeln på människa att flå färgar.

Flå är ofta bekant som ”det största organ i människokroppen”. Detta applicerar till yttre ytbehandlar, som den täcker förkroppsliga och att verka att ha det störst att ytbehandla område allra organen. Dessutom det applicerar för att väga, som det väger mer än något inre organ för singel och att redogöra för omkring 15 procent av förkroppsligar väger. För den genomsnittliga vuxna människan har flå ett ytbehandlaområde av mellan 1.5-2.0 kvadrerar räkneverk, mest av den är mellan en mm 2-3 tjockt. Den genomsnittliga kvadrattummen av flår håll 650 svettkörtlar, 20 blodkärl, melanocytes 1000 och mer än ändelser för tusen nerv.

Flå på en person vänder mot ses av folk som personen påverkar varandra med. För något folk därför, flår ansiktsbehandlingen omsorg är av särskild betydelse, och de använder ofta skönhetsmedel för att handla med det utseendemässigt av vända mot och för att villkora av flå, liksom de för por kontrollerar och svärtar head rentvå.

Flå komponeras av epidermisen och dermisen. Nedanfört ligger dessa lagrar hypodermisna (subkutant fett- lagrar), som inte klassificeras vanligt, som ett lagrar av flår.

Den yttersta epidermisen är består av stratified squamous epitel med ett bakomliggande källaremembran. Det innehåller inga blodkärl och uppfödas av diffusion från dermisen. Den huvudsakliga typen av celler, som sminket epidermisen är keratinocytes, med melanocytes och Langerhans celler framlägger också. Epidermisen kan vidare subdivideds in i efter skikten (början med det yttersta lagrar): corneum lucidum, granulosum, spinosum, basale. Celler bildas till och med mitos på de innersta lagrarna. De flyttningen upp ändra för skikt formar och sammansättning, som de gör åtskillnad mellan som framkallar uttryck av nya typer av keratingener. De når corneumen och blir slutligen sloughed av (desquamation). Detta processaa kallas keratinizationen och äger rum inom omkring 30 dagar. Detta lagrar av flår är ansvariga för att hålla bevattnar, i förkroppsliga och att hålla andra skadliga kemikalieer och pathogens ut.

De huvudsakliga celltyperna av flår är fibroblasts, adipocytes (fet lagring) och macrophages. Sebaceous körtlar är exocrine körtlar som jordbruksproduktersebum, en blandning av lipids och waxy vikter: smörjning, water-proofing, att mjukna och antibactericidal handlingar är bland många fungerar av sebum. Svettkörtlar som är öppna upp via en kanal på flå vid en por.

Dermisen kan delas in i de papillary och reticular lagrarna. Det papillary lagrar är ytterst och fördjupa in i dermisen för att leverera den med skyttlar. Det komponeras av löst ordnade fibrer. Papillary det kantsminket fodrar av räcker. Det reticular lagrar är tätare och är fortlöpande med hypodermisna. Det innehåller ien stora partier av strukturerar (liksom svettkörtlar). Det reticular lagrar komponeras av ojämnt ordnade fibrer och motstår sträckning.

Constantly skalningen av döda celler av epidermisblandningen med secretionsna av svetten och de sebaceous körtlarna och damma av grundar på flå för att bilda ett nedsmutsad lagrar på dess ytbehandlar. Om inte tvättat bort smutsen, och flå dead slam börjar att förmultna utsändande ett illaluktande luktar.

Recept för att åldras beautifully. Skin care.


Definitioner

Acne


Bakterier


Dermis


Epidermis


Hypodermis


Pimples


Ultraviolett utstrålning


Find out a bit more about Love


 

 Sitemap

Information i detta dokument omkring Skin care namngett Recept för att åldras beautifully är för avslutar - användarens bruk endast och kan inte säljas, omfördelat, eller annars använt för reklamfilm ämnar. Informationen är ett bilda bistår endast. Det ämnas inte som den medicinska rådgivningen för individ villkorar eller behandlingar av Skin care. Dessutom regleras tillverkningen och fördelningen av växt- vikter inte nu i Förenta staterna, och inga kvalitets- normal finns för närvarande den lika märkesnamnmedicinen och den generiska medicinen. Samtal omkring Skin care till ditt manipulera, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 World Disability Association, Skin care area.