Pharmacy today. Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek. Online pharmacy. Find out a bit more about Love

on Czech about Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek
Czech

on German about Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek
German

on English about Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek
English

on Spanish about Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek
Spanish

on French about Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek
French

on Greek about Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek
Greek

on Italian about Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek
Italian

on Dutch about Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek
Dutch

on Portuguese about Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek
Portuguese

on Swedish about Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek
SwedishSlimme stappen in uw geneeskundeonderzoek home page

 

 

 
Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek

 

 

 

 

Online pharmacy. Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek.

Internet heeft de manier veranderd wij leven, werken en winkelen. De groei van Internet heeft het mogelijk om prijzen te vergelijken en producten te kopen gemaakt zonder huis ooit te verlaten. Maar wanneer het over het kopen van geneeskunde online komt, is het belangrijk om zeer zorgvuldig te zijn. Sommige websites verkopen geneeskunde die niet veilig kan zijn te gebruiken en uw gezondheid op risico kon zetten.

Eerst, is het belangrijk de bron van informatie zorgvuldig om te overwegen en dan de informatie te bespreken u met uw gezondheidszorgberoeps vindt. Deze vragen en antwoorden kunnen u helpen bepalen of zal de gezondheidsinformatie u op Internet vindt of per e-mail van een Website ontvangt waarschijnlijk betrouwbaar zijn.

Sommige websites die geneeskunde verkopen kunnen staat-vergunning gegeven niet apotheken zijn of zijn geen apotheken bij allen; of kan een diagnose geven die niet correct is en verkoop geneeskunde die niet juist voor u of uw voorwaarde is; of uw persoonlijke informatie niet zal beschermen.

De geneesmiddelen die online verkochten kunnen vals zijn (vervalsing of „copycat“ geneesmiddelen); kan te sterk of te zwak zijn, of gevaarlijke ingrediënten hebben, of (zijn verouderd) verlopen goedgekeurd, of niet of gecontroleerd veiligheid en doeltreffendheid, kan gebruikend nietveilige normen, of niet brandkast worden gemaakt met andere geneeskunde of producten te gebruiken u gebruikt.

Het was dat de enige manier om voor druginteractie te testen in mensen was. Nu kunnen de drugbedrijven vijf reageerbuizen met de vijf belangrijkste wegen voor metabolisme nemen en hun drugs aanbrengen om te zien of het door CYP450 heeft gemetaboliseerd. Dit staat toe om een lijst van mogelijke interactie te produceren die op hun bevindingen worden gebaseerd.

Niet zal alles die in een reageerbuis gebeurt zinvol in mensen, niettemin worden. De resultaten van deze test-buis studies kunnen ons vertellen of behoefte om verder het testen in mensen te doen om te weten te komen als een interactie klinisch significant is.

Drie fasen van klinische proeven in mensen moeten gebeuren alvorens een drug kan worden op de markt gebracht. Fase 1 studies concentreert zich op de bijwerkingen van een drug en hoe de drug wordt gemetaboliseerd en van het lichaam geëlimineerda. Fase 2 studiesnadruk op de doeltreffendheid van een drug. En Fase 3 studies verzamelt meer informatie over veiligheid en doeltreffendheid, die het gebruiken van de drug in combinatie met andere drugs omvat.

De onderzoekers zeggen er verscheidene belangrijke variabelen zijn die individuele verschillen beïnvloeden in hoe de drugs, met inbegrip van ras, geslacht, leeftijd, en gezondheidsvoorschriften worden gemetaboliseerd. Bijvoorbeeld, elimineren de mensen met nier of leverziekte geen drugs van hun systeem evenals mensen die gezond zijn. De zeer jonge kinderen en de oudere mensen hebben langzamer drugmetabolisme dan anderen, en de vrouwen kunnen drugs verschillend metaboliseren dan mannen in sommige gevallen.

Naast het hebben van een goede greep van drugs en hun gevolgen, nemen de artsen medicijngeschiedenissen, en zij raadplegen andere leden van hun team om hen in het nemen van besluiten over druginteractie te leiden. Zij gebruiken ook beknopte drugsamenvattingen en middelen op farmacologische principes.

Het grote aantal drugs op de markt, dat met algemeen gebruikt van veelvoudige medicijnen wordt gecombineerd, maakt het risico voor druginteractie significant. De consumenten moeten artsen vertellen wat nemen zij en vragen stellen, en gezondheidsberoeps konden een beter werk bij het proberen doen om de informatie te krijgen die zij hebben gewild.

Zo eerder dan het vragen van patiënten welke medicijnen zij nemen, zouden de artsen de vragen specifiek moeten maken: „Neemt u om het even welk medicijn over de toonbank? Neemt u om het even welke kruidenbehandelingen of vitaminen?"

Sommige antibiotica, zoals rifampin, kunnen de doeltreffendheid van geboortenbeperkingspillen verminderen. Sildenafil, het actieve ingrediënt in de erectiele dysfunctiedrug Viagra, zou niet met nitraten voor hartbehandeling wegens het potentieel voor gevaarlijk lage bloeddruk moeten worden genomen.

De interactie van de drug met dieetsupplementen omvat kruiden en vitaminen, die met drug-metaboliserende enzymen kunnen in wisselwerking staan. St. John het wort is een kruid dat algemeen door mensen met kanker wordt gebruikt stemming te verbeteren, maar het onderzoek heeft getoond het zich in het metabolisme van irinotecan, een standaardchemotherapiebehandeling mengt. De vitamine K (in dieetsupplementen of voedsel) produceert bloed-klonterende substanties die de doeltreffendheid kunnen verminderen van bloed-verdunnende geneesmiddelen zoals warfarin.

De interactie van de drug met voedsel en dranken die, bijvoorbeeld, quinoloneantibiotica zoals ciprofloxacin met voedsel en dranken zoals colas, koffie, en chocolade nemen die cafeïne bevatten kunnen prikkelbaarheid en nervositeit veroorzaken. Er kan een potentieel fatale verhoging van bloeddruk zijn als het voedsel dat tyramine bevat wanneer het nemen van monoamine oxydaseinhibitors, drugs wordt gegeten die stemmingswanorde behandelen.

Pharmacy today. Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek.
Find out a bit more about Love


 

 Sitemap

Informatie over deze genoemde Web-pagina Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek en verwant met Online pharmacy, Pharmacy today wordt verstrekt voor informatiedoeleinden slechts en is geen substituut voor professionele medische raad. U zou niet de informatie moeten gebruiken over deze website voor het diagnostiseren van of het behandelen van medisch of gezondheidsvoorschrift van Online pharmacy of Pharmacy today. Als u hebt of verdenkt hebt u een medisch probleem, onmiddellijk contact uw professionele gezondheidszorgleverancier. Bespreking aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 World Disability Association, Pharmacy today area.