Weight loss. Η απώλεια βάρους ως βοήθεια το σώμα σας είναι υγιής. Find out a bit more about Love

on Czech about Η απώλεια βάρους ως βοήθεια το σώμα σας είναι υγιής
Czech

on German about Η απώλεια βάρους ως βοήθεια το σώμα σας είναι υγιής
German

on English about Η απώλεια βάρους ως βοήθεια το σώμα σας είναι υγιής
English

on Spanish about Η απώλεια βάρους ως βοήθεια το σώμα σας είναι υγιής
Spanish

on French about Η απώλεια βάρους ως βοήθεια το σώμα σας είναι υγιής
French

on Greek about Η απώλεια βάρους ως βοήθεια το σώμα σας είναι υγιής
Greek

on Italian about Η απώλεια βάρους ως βοήθεια το σώμα σας είναι υγιής
Italian

on Dutch about Η απώλεια βάρους ως βοήθεια το σώμα σας είναι υγιής
Dutch

on Portuguese about Η απώλεια βάρους ως βοήθεια το σώμα σας είναι υγιής
Portuguese

on Swedish about Η απώλεια βάρους ως βοήθεια το σώμα σας είναι υγιής
SwedishΗ απώλεια βάρους ως βοήθεια το σώμα σας είναι υγιής home page

 

 

 
Η απώλεια βάρους ως βοήθεια το σώμα σας είναι υγιής

Weight loss. Η απώλεια βάρους ως βοήθεια το σώμα σας είναι υγιής.

 

 

 

 

Αυτό που είναι παχυσαρκία

Το βάρος κλίμακας είναι ένα συνολικό μέτρο του κόκκαλου, του μυός, του ρευστού, των οργάνων, και του λίπους. Οι μετρήσεις βάρους που απεικονίζονται από την κλίμακα λουτρών ή έναντι των τυποποιημένων πινάκων ύψους και βάρους δεν επιτρέπουν τις αλλαγές βάρους που εμφανίζονται λόγω της γήρανσης, της άσκησης, ή του μεγέθους πλαισίων. Επομένως, περισσότερη έμφαση πρέπει να δοθεί στη σύνθεση σωμάτων και τους υγιείς τρόπους ζωής με λιγότερους στο βάρος σωμάτων μόνο.

Ερευνητικά σημεία στις διαφορές στον έλεγχο όρεξης και τις ενεργειακές δαπάνες. Είναι σημαντικό για τους παχύσαρκους ανθρώπους να μην θεωρηθούν αρμόδιο για τον όρο τους.

Πολλοί άνθρωποι μπαίνουν στον πειρασμό από τις αγγελίες που χρησιμοποιούν τις προσωπικότητες για οι υγρές διατροφές νηστείας για την απώλεια βάρους. Οι αγγελίες απαιτούν τη γρήγορη και εύκολη απώλεια βάρους με τη χρήση τέτοιων προϊόντων. Οι πολύ παχύσαρκοι ασθενείς μπορούν να αναφερθούν σε αυτούς τους τύπους διατροφών. Οι διατροφές τους εποπτεύονται προσεκτικά από τον προμηθευτή υγειονομικής περίθαλψής τους.

Οι διατροφές νηστείας για την απώλεια βάρους μπορούν να είναι σωστές για τα παχύσαρκα πρόσωπα που έχουν τα σοβαρά βάρος-σχετικά ιατρικά προβλήματα. Η γρήγορη απώλεια βάρους είναι το αρχικό πλεονέκτημα αυτές τις διατροφές. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο στη δραστηροποίηση του ατόμου για να συνεχιστεί με το πρόγραμμα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει να υποστηρίξει τις αλλαγές τρόπου ζωής που απαιτούνται για τη συνεχή απώλεια βάρους.

Η κατανάλωση Binge είναι όπως τη βουλιμία, αλλά δεν περιλαμβάνει τις συμπεριφορές εξαγνισμού. Μια διάγνωση της binge-κατανάλωσης της αναταραχής γίνεται όταν ένα πρόσωπο binges ένας μέσος όρος δύο ημερών την εβδομάδα κατά τη διάρκεια ενός εξαμήνου.

Οι ακόλουθες οδηγίες έχουν αναπτυχθεί που μπορούν να βοηθήσουν να ελέγξουν binge την κατανάλωση: - Φάτε μόνο στους καθιερωμένους χρόνους γεύματος. - Αποφύγετε τα τρόφιμα γύρω από αυτό μπορεί να προκαλέσει. - Αποφύγετε τη μανία ή τις πολύ περιοριστικές διατροφές. - Ενημερώστε ένα ημερολόγιο και ένα αρχείο τροφίμων για να αξιολογήσετε τι προέτρεψε το binge.
Overfat ή υπερβολικό βάρος;

Οι μελέτες δείχνουν ότι μια αύξηση 20 τοις εκατό σε βάρος σωμάτων αυξάνει τον κίνδυνο για τις καρδιακές παθήσεις, την υψηλή πίεση αίματος και το διαβήτη.

Η σύνθεση σώματος περιγράφει τα ποσοστά του λίπους, του μυός και του κόκκαλου στο σώμα σας. Πολλοί εμπειρογνώμονες σκέφτονται οι οργανισμοί ότι των ανδρών πρέπει να είναι μεταξύ 12 έως 18 τοις εκατό λίπους, ενώ οι γυναίκες πρέπει να είναι 18 έως 22 τοις εκατό λίπους.

Η γνώση της σύνθεσης σωμάτων σας μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα πρόγραμμα ικανότητας για να χτιστεί περισσότερος παχύς-καίγοντας μυς. Επιλύοντας να αλλάξει τη σύνθεση σωμάτων σας και όχι απλά να χάσει το βάρος, μπορεί να βελτιώσει τη γενική υγεία σας.

Οι πίνακες ύψους και βάρους χρησιμοποιούνται γενικά για να καθορίσουν πώς το βάρος του προσώπου συγκρίνει με πρότυπα. Εντούτοις, το βάρος σε αυτούς τους πίνακες είναι ένα γενικό μέτρο όλων των συστατικών του σώματος. Τα άτομα μπορούν να διαφέρουν στο μυ, το μέγεθος πλαισίων και το ποσοστό του λίπους σωμάτων. Η μέση στην αναλογία ισχίων της αξιολόγησης της σύνθεσης σωμάτων παρέχει τις πληροφορίες για όπου η πλειοψηφία του λίπους σωμάτων βρίσκεται.
Η απώλεια βάρους ως βοήθεια το σώμα σας είναι υγιής. Weight loss.


Εξήγηση όρων

FDA


Παχύ blocker


Υπέρβαρος


διαβήτης


διατροφή


καταστείλετε


λίπος


πίεση


παχυσαρκία


όρεξη


Find out a bit more about Love


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Weight loss ονομασμένος Η απώλεια βάρους ως βοήθεια το σώμα σας είναι υγιής είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Weight loss. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Weight loss στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 World Disability Association, Weight loss area.